Babagan Kita

Timpson Welding Equipment Co., Ltd.dununge ing Ningbo, sacedhake Shanghai Wiwit taun 2008. Perusahaan iki khusus nggawe lan manufaktur peralatan las kanggo pipa plastik wiwit Ф16 -1600mm. Produk Timpson kalebu mesin fusion bokong, alat fusi soket manual. Timpson wis darmabakti kanggo perbaikan teknologi kanthi investasi ing R&D lan fokus karo kabutuhan pelanggan. Timpson percaya manawa "KUALITAS PALING LUWAR". Kabeh produk disetujoni CE lan perusahaan wis sertifikasi kanggo sistem mutu ISO 9001-2000. Mesin Timpson kondhang ing pasar babagan desain canggih, kinerja sing bisa dipercaya, lan operasi sing trep. Mesin Timpson ditrima ing China lan dipercaya karo pangguna saka Eropa, Amerika, Asia Tenggara, lan Timur Tengah uga.

  • 40 Taper
  • 3/4/5 Sumbu
  • 12k-30k RPM
  • 24-40 Alat
    Kapasitas
  • sdv
  • rth (2)
  • Delengen dhewe

    Tembung mung bisa ngomong karo sampeyan. Priksa galeri foto iki kanggo ndeleng Haas saka saben sudhut.

  • rth (1)

Apa Luwih Luwih

Kabeh produk disetujoni CE lan perusahaan wis sertifikasi kanggo sistem mutu ISO 9001-2000. Mesin Timpson kondhang ing pasar babagan desain canggih, kinerja sing bisa dipercaya, lan operasi sing trep. Mesin Timpson ditrima ing China lan dipercaya karo pangguna saka Eropa, Amerika, Asia Tenggara, lan Timur Tengah uga.

wef

Mbangun Mesin Cetakan Sampeyan

Siap nggawe pabrik vertikal Haas sing anyar?
Ayo goleki mesin sing tepat ing toko sampeyan, banjur gaweyane dhewe kanthi nambahake opsi lan fitur sing cocog kanggo sampeyan.